Rólunk

Otthon Gyár

Mi egy csapat vagyunk

nem csak egy cég

Amit rólunk tudni érdemes:
Megalakulásunk óta a Ti elismerésetekért küzdünk, hiszen munkánkat nem mi minősítjük, hanem az ügyfelek!


Büszkeséggel és elégedettséggel tölt el minket, hogy az elmúlt 26 év tapasztalataira építkezve egy olyan hatékonyan és jól működő közeget és csapatot sikerült kialakítanunk magunk körül, ami igenis lehet büszke az elért eredményeire.


Szakembereink egytől-egyig nem csak szakmájuk mestereivé kovácsolódtak az évek során, hanem egy nagy család részeivé váltak. Fontos kiemelnünk, hogy csak és kizárólag saját alkalmazású emberekkel dolgozunk, nem alvállalkozókkal végeztetjük el a “piszkos munkát”. Amennyiben kapacitás hiányában mégis bevonnánk bármely megbízható, régi partnerünk, úgy azt csak és kizárólag a Te előzetes hozzájárulásoddal tesszük, melyre felhívjuk a figyelmet már az ajánlatban!

Nem könnyű felülemelkedni a szakmánk mindennapjait emésztő kontár munkák rossz hírén, de hivatástudatunk nem ismer határokat!Kertelés nélkül, amiben együtt tudunk működni:
– teljesen ingyenes felmérés és árajánlat Pest megyén belül
– minőségi, precíz munka garantáltan fix áron és határidőre, utólagos „árkorrekciók” nélkül
– munkákra garanciát vállalunk minden esetben!
– 26 év tapasztalat a szakmában, elégedett megrendelők jószívű ajánlása, szeretnén ha te ajánlanál minket legközelebb másnak
– stabil hátterünk a valóban hozzáértő kollégákra és a saját építőipari cég rugalmasságára épülMI nem ügyfeleket keresünk, hanem partnereket.
Leszel Te a következő?

Download document

Enter your email before downloading this document

Összehasonlítás