Gyakori kérdések

Kérdésed van

Vedd fel velünk a kapcsolatot

GYIK

Kérdésed lenne?

Keress minket bátran!

Kérlek fusd át az alábbi számunkra gyakran feltett kérdéseket, lehet a tiédre is pont meg találod a választ.
Ha még sem találnád meg, vedd fel velünk a kapcsolatot és válaszolunk amilyen hamar csak tőlünk telik.

Gyakori kérdések

Eddig felmerülő kérdések és válaszok

Kell fizetnem a felmérésért?

Nem, mind a kiszállássunk, mind felmerésünk díjmentes Budapesten és Pest megyében.

Hogy tudok felmérést kérni?

Akár emailben, akár telefonon fogadjuk megkeresésed. Ha kollegánk nem tudta felvenni a telefont, de a hívószámod látható, vissza fog hívni. Emailre 24 órán belül, de lehetőséginkhez mérten a lehető leghamarabb válaszolunk.

Hogy néz ki egy árajánlat?

Árajánlataink minden esetben a felmérésre épülnek, tartalmazzák a munkadíjat, az előre kalkulálható fix anyagköltséget, valamint minden esetleges egyéb díjat. Az ajánlat tételesen lebontva minden elemet külön-külön is tartalmazza, valamint a végső árat, valamint a vállalt határidőt, kezdési- és befejezési időpontot.

Milyen munkákat vállaltok?

A teljesség igénye nélkül: festés, mázolás, glettelés, gipszkartonozás, vakolás, kőműves munkák, falazás, bontás, sitt elszállítás, betonozás, víz-és áram szerelés, hideg-meleg burkolás, teraszépítés, vasas munkák, kerítések bontása-építése, földmunkák, tereprendezés, térkövezés, szigetelés, homlokzatvakolás és színezés, nyílászárók cseréje, és nem utolsó sorban teljes generál kivitelezés.

Hogy számoltok árat?

Minden egyes szakterület más és más emberállományt, eszközparkot, szakértelmet, időbeosztást és logisztikát igényel. Nem séma szerint árazunk, hanem személyre szabottan a díjtalan felmérés után tudunk konkrét, fix árat mondani az adott projektre.

Számlaképesek vagytok?

Igen, természetesen számla képesek vagyunk. Mind lakossági, mind céges igényeket is ki tudunk elégíteni.

Hogy tudok fizetni?

Készpénzben vagy utalással is. Mindkét esetben tudunk mind készpénzes mind elektronikus számlát kiállítani.

Anyagbeszerzéssel foglalkoztok?

Igen, foglalkozunk. Minden esetben felajánljuk ügyfeleinknek hogy a munkánk elvégzéséhez szükséges munkaanyagokat piai áron, számlásan mi beszerezzük helyette, ezzel is biztosítva a teljeskörű szolgáltatás bármiféle felár nélkül.

Saját magam is beszerezhetem a szükséges anyagokat?

Természetesen igen, viszont ebben az esetben mindent szükséges dolgot be kell szerezned előre, hogy ne akadjon meg a munkánk az anyaghiány miatt és tartani tudjuk a megbeszélt határidőket.

Áfás számlát állítotok ki?

Igen, természetesen azt. Így ha jogosult vagy annak visszaigénylésére, ennek semmi akadálya.

Előleget kértek?

Minden esetben tartalmazza az árajánlatunk nem csak az árat, hanem a fizetési feltételeket is. Minden projekt más értékű és határidejű, így rugalmasan tudunk ebben alkalmazkodni, de természetesen igen, a szerződés megkötése után előleget kérünk, amelyről előzetesen egyénileg megegyeztünk.

Referenciátok van?

Persze hogy van, jó párat megtekinthetsz itt a honlapunkon is, vagy felmérésre is viszünk szívesen mutatni párat, ami releváns az általad kért munkára.

Alvállalkozókkal dolgoztattok?

Saját alkalmazású szakemberekkel dolgozunk, de vannak természetesen alvállalkozóink. A projekt mérete és határideje szabja meg mekkora emberállományra van éppen szükség. Lehetőség szerint mindig a saját szakembereinkre van kiosztva minden feladat, amennyiben szükség van alvállalkozói társulásra is, úgy arról még az árajánlatban tájékoztatva leszel, tehát csak a te hozzájárulásoddal tesszük mindezt.

Szabad időpontokról hogy tudok érdeklődni?

Szabad időpontjaink folyamatosan változnak, hiszen emberállományunk is folyamatosan bővül, valamint egyáltalán nem ritka a korábban átadott kész projekt, így mindenképp érdemes érdeklődnöd, akár telefonon, akár emailben. Ha nem tudunk neked megfelelő időponttal szolgálni, az engedélyeddel a kontaktod elmentjük és üresedés esetén azonnal értesítünk, hogy érdekel-e a lehetőség.

Átlagosan milyen határidőkkel dolgoztok?

Ebben a formában nehezen megválaszolható kérdés. A nagyobb generál munkák minden esetben egyéni időbeosztást igényelnek, gondosan meg kell vizsgálni és fel kell mérni a helyszínt, hogy mindenki számára tetsző és vállalható határidőt tudjunk megszabni. Ezen kívül vállalunk SOS gyors kisebb munkákat is, így ha az időlegesség elsődleges szempont a számodra, akkor is kérhetsz minket bátran, tudunk ebben is segíteni.

Kisebb munkákat is vállaltok?

Természetesen igen, de fontos hogy mit takar a „kisebb” munka. Például egy gyors fürdőszobabontás és kivitelezés vagy egy egyszerű tisztasági festés, vagy épp nyílászáróbeépítés számunka kis munkának számítanak. Ilyen esetben abszolút érdemes felkeresned minket, tudunk segíteni. Ami fontos szempont neked is, és nekünk is hogy ne legyen aránytalanul kicsi a munka, hiszen akkor bár megcsinálni megtudnánk, nem tudunk olyan árat mondani, amiért az megérné akár neked, akár nekünk.

Download document

Enter your email before downloading this document

Összehasonlítás